De verhuurprijzen zijn excl. brandstof. Alle boten worden verder vaarklaar beschikbaar gesteld.

Wij verhuren exl. brandstofkosten zodat de huurder die weinig vaaruren maakt, of niet de hele tijd vol gas wil varen, niet meebetaald voor diegene die de hele dag vollast wil varen.

Een vaardag begint normaliter om 10.00 uur en eindigt om 18.00 uur.

De boten zijn schoon bij aanvang, en moeten schoon ingeleverd worden. Bij inlevering moet de boot afgetankt worden bij het tankstation in de jachthaven (kade bij het havenkantoor). Het tankstation is normaliter tot ca 18.00 geopend. Indien u later terugkomt, peilen wij zelf de tankinhoud en betaald u de verbruikte brandstofkosten direct aan ons.

Legitimatie is verplicht. Bij aankomst worden de boten gecontroleerd, is alles in orde dan betalen wij u de borg direct terug. Heeft u schade veroorzaakt, meld het ons, wij gaan hier coulant mee om. Indien er sprake is van vernieling of van grove opzet of nalatigheid, dan zullen wij de schade op u verhalen.

De huurder is zelf verantwoordelijk voor wetsovertredingen zoals vaarsnelheid, fout aanleggen, en alle andere overtredingen van het vaarregelement, en aanvaart hiervan ook de gevolgen. Met het huren van de boot verklaart de huurder hiervan op de hoogte te zijn en deze voorwaarden onverwijld te accepteren. (wij verwijzen hiervoor ook naar de bij de boot aanwezige huurvoorwaarden lijst)